Gratis verzending vanaf €70,00

Over Ons

De Industrie 

Vandaag de dag zijn vrijwel alle supplementen die te koop zijn bij de grote aanbieders ondergedoseerd. Een pre-workout die je belooft een energieboost te geven en jouw training te ondersteunen, is niks anders dan een cafeïne drankje met een smaakje waar een gigantische marge op zit. 

Een fatburner die jouw dieet en vetverbranding moet ondersteunen, bevat niet de ingrediënten die dat daadwerkelijk doen.

De supplementenindustrie (zoals bijna elke andere industrie) draait maar op 1 ding: Zo veel en zo makkelijk mogelijk geld verdienen.  

PV-Nutrition


Bij PV-Nutrition is dit anders. PV-Nutrition is opgericht voor fanatieke sporters, door fanatieke sporters. 

Onze slogan "GO NEXT LEVEL" heeft betrekking op onze producten. Wij van PV-Nutrition vinden het belangrijk producten op de markt te brengen die daadwerkelijk doen wat ze beloven! Tevens streven wij er naar om de sterkst mogelijke supplementen in zijn categorie te produceren. Dit allemaal om onze klanten NEXT LEVEL te laten gaan! 

Of het nu Bodybuilding, Powerlifting, Olympisch lifting, Crossfit of een andere krachtsport is, hoe jij presteert tijdens jouw trainingen is een weerspiegeling op het resultaat wat er gehaald gaat worden. Kies PV-Nutrition!